Sunday Quiz: X-Men


This week, take the quiz to find out which X-men heroine (or villain) you are most like!

 

1. As a mutant, you need a specialty. What’s yours?

a) Knowing how to manipulate people.

b) My ability to control the environment.

c) My inner strength.

 2. How would your friends describe you?

a) The secretive one.

b) The strong one.

c) The sensitive one.

3. Now, pick a costume for your mutant!

a) Don’t need one.

b) Something practical but dramatic.

c) My regular clothes work just fine.

4. What superpower would you most like to have?

a) Invisibility

b) Super strength

c) Telepathy

5. Imagine mutants start attacking regular people. Whose side are you on?

a) Mutants, obviously.

b) Humans, of course.

c) Can I have some time to think about it?

6. Now imagine there are only regular people left. Would you hide your mutant skills?

a) No way!

b) Yes, to make people feel safe.

c) I would do my best.

7. What about your family, do they know you’re a mutant?

a) Of course!

b) No, I have kept it from them.

c) Yes, but we don’t talk about it.

8. You have the day off and can visit any place in the world. Where do you go?

a) To see an active volcano.

b) To the top of a mountain.

c) To a quiet place in the woods.

9. …and who would you bring with you?

a) I’d go on my own.

b) A family member.

c) My most trusted friend.

10. Finally, would you say you’re independent?

a) Independence is my middle name.

b) I can take care of myself.

c) I like to have other people around.

 

Time to add up your scores!

Mostly A: Mystique! You’re a proud mutant with amazing skills. You transform, act and deceive people to get what you want, and there’s no stopping you!

Mostly B: Storm! You’re a powerful mutant with a clear sense of right and wrong. You are strong and kind, and always willing to fight for the right cause.

Mostly C: Rogue! You’re a mutant with hidden powers, which are even stronger than you suspect. Once you learn to harness them, you’ll be unstoppable!

 

Which X-men mutant are you, and what would you like to be quizzed on next week? Don’t forget to tell us in the comments!

20 Responses to “Sunday Quiz: X-Men”


  1. 3 EnjoyFashion2 November 16, 2014 at 9:53 am

    My results:

    1: a
    2: a
    3: b
    4: I don’t know! (I would like telekinesis and wings)
    5: Neutral! I would try to make each side understand each other.
    6: c
    7: a
    8: I would go to the treeline on the side of a mountain.
    9: a
    10: a, so true!🙂

    I think this quiz needed more options. A quiz on what your superhero costume would look like would be fun for next week! c:

    Enjoyfashion2

    Like

  2. 5 Carmen Rose Drusko November 16, 2014 at 1:31 pm

    Awesome i got Mostly C’s😀

    ~Buddiegirl99

    Like

  3. 6 Anonymous November 16, 2014 at 1:58 pm

    1: a
    2: a
    3: b
    4: I don’t know! (I would like telekinesis and wings)
    5: Neutral! I would try to make each side understand each other.
    6: c
    7: a
    8: I would go to the treeline on the side of a mountain.
    9: a
    10: a, so true!

    Like

  4. 7 Anonymous November 16, 2014 at 2:35 pm

    My results:

    1. a
    2. c
    3. b
    4. a
    5. a
    6. a
    7. b
    8. c
    9. a
    10. b

    i’m mystique🙂

    Like

  5. 8 Hailey November 16, 2014 at 3:16 pm

    Only 3 options:( Also, why isn’t storm african american? You gave mystique a blue tint, but, you have black stardolls…. Also, how can I write one of these quizes? (a better one!)

    Like

  6. 10 Anonymous November 16, 2014 at 4:53 pm

    MOST LIKE STORM🙂 I THINK THE QUIZ NEEDS SOME GUYS AS THE ANSWERS,I MEAN,WHAT IF A BOY TAKES THIS QUIZ?!?!? YOU SHOULD ADD SEBASTIAN SHAW :::::::))))))))

    Like

  7. 11 mirdith November 16, 2014 at 5:06 pm

    I was hoping to be Charles, but there’s no Charles option… Anyway, I am Storm🙂

    mirdtih

    Like

  8. 12 Lilypeddingthon November 16, 2014 at 6:37 pm

    Rogue. (iIs my favorite)

    Like

  9. 13 kennedymola@gmail.com November 16, 2014 at 7:47 pm

    3a,3b,3c…:-) which season of the year do you prefer….:-)

    Like

  10. 15 anonimous November 16, 2014 at 10:12 pm

    I like this quiz

    Like

  11. 16 Anonymous November 17, 2014 at 1:17 am

    Cool, I got almost every C

    Like

  12. 18 Ana C November 17, 2014 at 3:45 am

    Hoal por favor me pueden ayudar con mi anuario mi Doll es PrincesaAnitaC yo les devuelvo con votos en sus suite y en el anuario..

    Gracias me urgen

    Like

  13. 19 vini sd November 17, 2014 at 10:43 pm

    1: a
    2: a
    3: b
    4: Eu não sei! (Eu gostaria de telecinese e asas)
    5: Neutral! Gostaria de tentar fazer com que cada lado compreender uns aos outros.
    6: c
    7: a
    8: Eu iria para a linha de árvores no lado de uma montanha.
    9: a
    10: um, tão verdadeiro🙂

    Eu acho que esse teste precisava de mais opções. Um quiz sobre o seu traje de super-herói seria semelhante seria divertido para a próxima semana! c:

    Enjoyfashion2

    Like


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




The Official Stardoll Blog

This is the Official Stardoll Blog! It's all about Fame, Fashion & Friends! Get all the latest from the World of Stardoll here.

Visit Stardoll

Follow Stardoll on Twitter

Fame, Fashion and Facebook

Enter your email follow to this blog.

Join 2,918 other followers


%d bloggers like this: